Q Bemanning & Rekrytering AB

Q är ett bemannings- och rekryteringsföretag inriktade på områdena teknik/IT, industri samt HR/ekonomi. Våra kunder består av såväl stora som små företag som önskar hjälp med bemannings- och rekryteringstjänster där vi erbjuder personallösningar inom specialistområden och chefsnivå. Vi är ett auktoriserat bemannings-, och rekryteringsföretag och medlemmar i branschorganisationen Almega samt Svenskt Näringsliv.

Beskrivning

Vår kund behöver förstärka sin grupp med en mättekniker och söker dig som vill medverka vid framtagande och underhåll av mättekniska komponenter till provningsverksamheten, som sker i nära samarbete med konstruktörer, mekaniker och modellbyggare.

Vår kund är ett företag med engagerade medarbetare där det för rätt person finns möjlighet att ingå i ett spännande företag i internationell miljö.  En del av deras verksamhet är design, konceptutveckling samt verifiering av prestanda av farkoster och i deras försöksanläggningar körs tester med modeller. Till dessa försök behövs många typer av mätteknisk utrustning för att mäta fart, varvtal, moment, kraft, våghöjd, rörelser mm.

Arbetsuppgifter

Då det hos vår kund ofta förekommer speciallösningar krävs stort mättekniskt kunnande samt kreativitet. Du kommer att vara delaktig med att utvärdera och implementera ny teknik för mättekniska system. Arbetet innefattar även montering och idrifttagande samt uppföljning i försöksanläggningarna.

Kvalifikationer

  • Erfarenhet av arbete i mätteknisk verksamhet är meriterande.
  • Det är viktigt att du är noggrann, intresserad av mätteknik och har sinne för detaljer.
  • För att lyckas i rollen krävs det att du är lyhörd för kundernas önskemål (interna såväl som externa), har serviceanda och tilltalas av att arbeta i team.
  • Du är van att driva egna projekt samt arbetar för ständiga förbättringar.
  • Programmeringskunskaper inriktade mot mätsystem är även det en merit.
  • Du behärskar både svenska och engelska.

Villkor

Tjänsten är initialt en uthyrning till vår spännande kund med möjligheter till anställning direkt hos vår kund efter viss tids inhyrning. Välkommen med din ansökan till detta mycket spännande företag som erbjuder en stimulerande arbetsplats. 

Vi behöver din ansökan snarast, dock senast 20180315 och arbetar med löpande urval vid tillsättningen av denna tjänst. 

Anställningsform Vakituinen
Anställningens omfattning Heltid
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Göteborg
Län Västra Götalands län
Land Sverige
Referensnummer 2018/97
Publicerat 2018-02-26
Sista ansökningsdag 2018-03-15

Takaisin avoimiin työpaikkoihin