Välkommen att lägga in din intresseanmälan hos oss på Q Bemanning & Rekrytering!

Q är ett Bemannings & Rekryteringsföretag inriktat på områdena industri, lager/logistik, administration, teknik samt IT. Kunderna består av såväl stora som små företag som önskar hjälp med bemannings- och rekryteringstjänster. Vi är medlemmar i branschorganisationen Almega samt Svenskt Näringsliv. Vi har kontor i Linköping, Örebro och Västerås. 

För att vi så smidigt som möjligt ska kunna matcha just dig till något av våra aktuella uppdrag eller rekryteringar är det bra att du fyller i databasen så utförligt som du kan alternativt att du laddar upp ett detaljerat CV/meritförteckning med din profil. 

Om du är akademiker är vi också intresserade av dina studiemeriter. 

Personer som erhållit certifikat inom sitt yrke såsom svetsare eller motsvarande får mer än gärna ladda upp kopior på dessa till sin profil.  

Vänligen ange vilken ort samt inom vilka branscher du är intresserad av nya utmaningar. Det är bra om det framgår om möjlighet till flytt finns.

Vänta inte med att söka utan skicka in din spontanansökan redan idag till Q Bemanning & Rekrytering.

Självklart behandlas din intresseanmälan med största konfidentialitet och vi följer PUL i samband med att vi behandlar din ansökan!


Logga in och skicka intresseanmälan

Tillbaka till lediga jobb